zon fruit & vegetables

Al ruim 100 jaar is ZON fruit & vegetables actief in de internationale wereld van groenten en fruit. In 2015 werd het predicaat Koninklijk toegekend. Met het oog op hun jaarlijkse deelname aan de Fruit Logistica in Berlijn was er behoefte aan iets nieuws. Hierbij was het belang dat product, medewerkers en consument centraal staan. Het design is geïnspireerd op de uitstraling van bekende markthallen, zoals Mercado de San Miguel in Madrid en de Markthal in Rotterdam.

Event

Fruit Logistica
Berlijn (DE)

Type

Eilandstand
99 m²


Terug naar ProjectenPrevious
Next


Jos Caubo – Manager Communication & PR

“Displaying You ontzorgt onze totale beursdeelname. De reacties op de nieuwe beursstand waren unaniem lovend. Dit geeft aan dat we de juiste keuze hebben gemaakt met het nieuwe stand concept.”

Annelie Peters – Adviseur Communicatie & PR​

“Crew opbouw en alle medewerkers van Displaying You, Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de prettige samenwerking! Het was wéér top om met jullie samen de puntjes op de i te zetten in Berlijn. Altijd een helpende hand, meedenken en meesjouwen. Lekkere bak koffie, koekje erbij en samen zingen op de hits van Hazes. Het resultaat is een prachtige stand. We hebben veel complimenten gekregen. ZON is blij met jullie.”

Meer interessante projecten


SIGNIFY


ROYAL ZON


EMTELLE


NORDIJA & SWISSCOM


POLYPLASTIC


ELO


GE HEALTHCARE


DORC


AB WERKT


CPS


WEGDAM FOOD LINK


PITPOINT

Previous
Next

Terug naar Projecten