Flexible for You

Dat zijn ook onze flexcubes!

akoestisch – mobiel – modulair

FLEXIBELMODULAIRMULTI-
INZETBAARCUSTOM
BRANDING
FLEXIBELMODULAIRMULTI-INZETBAARCUSTOM BRANDING

Onze mobiele units zijn multifunctioneel en geschikt voor veel verschillende doeleinden. Een rustige werkplek, vergaderruimte, belcel, kantine, stilteplek of juist dynamische hotspot in een kantoortuin, pashokjes in een kledingzaak, studieplekken in een school of een photobooth voor feestjes en events. Alles is bespreekbaar!

Flexibel zijn ook het design en inrichting. Onze FlexCubes zijn standaard leverbaar in 3 afmetingen en gemakkelijk uit te breiden met onze +1 optie. U bepaalt zelf de uitstraling (branding) voor de binnen- en buitenzijde. Gaat u voor een strak tijdloos design, waant u zich in de jungle of worden zakelijke telefoontjes vanuit een Britse telefooncel gepleegd? Hoe creatiever, hoe leuker! Vinden wij….

Daarnaast kunt u nog kiezen uit een reeks optionele functies, zoals zwenkwielen, ventilatie en AV inbouwmodules.

Flexcube AFMETINGEN


FlexCube Small

Binnenmaat
992 x 992 x 2232mm (BxDxH)
Buitenmaat
1110 x 1110 x 2350mm (BxDxH)


FlexCube Medium

Binnenmaat
1984 x 1488 x 2232mm (BxDxH)
Buitenmaat
2102 x 1606 x 2350mm (BxDxH)


FlexCube Large

Binnenmaat
3968 x 2976 x 2232mm (BxDxH)
Buitenmaat
4086 x 3094 x 2350mm (BxDxH)

Heeft u een idee dat niet past binnen onze standaard FlexCubes?
Geen probleem! Wij gaan graag samen met u aan de slag om een
Custom FlexCube
te bouwen.

cUSTOM FLEXCUBE

Out-of-the-box, in onze box! Onze Custom variant is perfect indien u uw waanzinnige idee niet kwijt kunt in onze Small, Medium of Large optie. Misschien neemt u deel aan een vakbeurs en bent u op zoek naar een opvallende manier voor een “sneak peek” productlancering. Wilt u een shop-in-shop, een “even stoom afblazen” ruimte voor personeel of toch liever een luxe vergaderruimte? Bel ons!

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw idee, wensen en eisen. Daarna gaat ons ontwerpteam aan de slag. Een creatief brein is soms een tikkeltje eigenwijs, dus laat u verrassen.


CONTACTFLEXCUBE SMALL


FLEXCUBE MEDIUM


FLEXCUBE MEDIUM
FLEXCUBE MEDIUM