Interesse in een afspraak? Mooi!


Neem dan contact met ons op
Heldenseweg 25A
6086 PD Neer
The Netherlands


+31 (0)475 47 64 06


info@displayingyou.nl

Displaying You - Analyse Klantvraag

Analyse klantvraag

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Vandaar dat wij graag bij u langskomen voor een gesprek. Of breng een bezoek aan ons, dan kunt u meteen zien wat wij allemaal in huis hebben. Telefonisch, videocall of per e-mail mag natuurlijk ook! Het is ook een beetje afhankelijk van uw vraag en omvang van het traject. Maar een face-to-face briefing met ons enthousiaste sales- en ontwerpteam heeft onze voorkeur!

creatief concept

Na de klantbriefing gaat ons ontwerpteam aan de slag. Hierbij houden wij rekening met uw wensen (en eisen). Maar een creatief brein is soms een tikkeltje eigenwijs, dus laat u verrassen! Met een scherp oog voor detail wordt er geschetst, moodboards gemaakt en/of 3D visuals gerenderd.

Wij proberen altijd een flexibele oplossing te bedenken die langdurig of voor meerdere doeleinden inzetbaar is.

Displaying You - Creatief Concept
Displaying You - Beursvoorbereiding

beursvoorbereiding

Gaat u naar een beurs? Dan is deze stap extra belangrijk! Wij nemen hierbij namelijk 95% van uw werk uit handen. Wij verzorgen o.a. het projectmanagement, regelen de facilitaire zaken met de beursorganisatie en zijn uw persoonlijke (beurs)handboek! Wat mag u zelf doen? Wij zorgen voor u, u zorgt voor uw beursteam! Denk hierbij aan exposantenbadges, parkeerkaarten, leadformulieren, brochures en gadgets.

realisatie

Na opdracht gaan wij van start met de productie. Dit gebeurt grotendeels in eigen beheer. Ook onze gedreven vakmensen hebben een scherp oog voor detail en zij maken uw finale (creatieve) concept werkelijkheid!

Gaat u naar een beurs? Wij transporteren al uw materiaal (door Europa) met onze eigen chauffeurs. Dit om de kans dat iets beschadigd raakt zo klein mogelijk te houden. Verder zorgen onze monteurs er voor dat alles “spik en span” is bij oplevering. Uw stand is het visitekaartje van uw bedrijf en dan moet alles tot in detail kloppen. Na afloop van het event wordt alles netjes en veilig opgeslagen in ons warehouse.


evaluatie

Hoe is uw samenwerking met ons verlopen? Bent u tevreden over het geleverde product en/of onze dienstverlening? Dat horen wij graag! Er zijn altijd mogelijkheden tot verbetering, zelfs in de meest succesvolle projecten. Nieuwe “tips & tricks” zijn zeker welkom.

Contact


    HELLO YOU!